18 de juny 2008

Una acollida temporal

Aquest es el Golfo.

Es un mascle de dos anys, maquissim, simpatic i tranquil, encara es una mica desconfiat amb les persones però li passarà.

Aquesta fura te una historia molt trista: els seus amos el van deixar a SOS HURONES per que s'havian comprat una altre fura i a ell ja no el volien!

Va arribar a SOS HURONES terriblement brut, amb perdua de pél, fortament desnutrit i amb una petita deformació als ditets, que suposem que sera per no haver-li tallat mai les ungletes.



El veterinari el va rentar, li va tallar les ungles, li va netejar les orelletes, el va vacunar, esterilitzar i li va posar el microchip... ara es un Golfo nou, només li manca guanyar una mica de pes, perdre aquesta por que te, i esperar que una bona familia s'ofereixi a adoptar-lo.
Nosaltres ens hem ofert per a fer-li de casa d'acollida, ciudarlo i mimar-lo mentre SOS HURONES li troba una nova familia.


A la pagina web de SOS HURONES trobareu mes fotos del Golfo, i daltres furetes en adopció, aixi com consells i informació sobre aquests animalons.

Si algú vol adoptar al gonzo, pot posar-se en contacte amb SOS HURONES on os donaran tota la informació necessaria.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No se per que li diuen Golfo, aquest animalet es un sant, i més comparant-lo amb el Ginjol...
Ahir va estar tota la tarda amb mi al menjador i no em va mossegar ni una sola vegada!
M'agrada aquest Golfu!