22 de setembre 2008

Fem recompte

Ja son 4 les furetes recuperades per Soshurones que han estat acollides a casa!!!
Fem un breu homenatge a tots ells, que a hores d'ara es troben vivint feliçment amb la seva familia!

EL GOLFO: aquest masclet va ser el pioner en les acollides a casa.
Els seus propietaris el van portar a l'associació en un estat d'higiene lamentable, perdua de pèl i una miqueta prim, deien que mossegava, però no era cert, va resultar ser una fura amb un caracter estupendu.

D'espres d'estarse unes setmanes a casa, es va recuperar totalment de la perdua de pèl, va guanyar una mica de pes i va socialitzar-se rapida i estupendament.


La seva relació amb les persones, amb altres fures i d'altres animals era molt bona.
Va ser adoptat per la Mar i l'Eugeni una encantadora parella de figueres que el cuiden molt i estan molt contents amb ell.

L'IGOR: l'Igor ha estat una de les furetes que mes ens ha marcat a hores d'ara. Sobretot al ginjol.
L'igor va arribar, com el podeu veure a la foto, prim, pelat i amb un aspecte fisic lamentable,
encara que amb totes les ganes de jugar i viure del mon, aixó ens va impresionar a tots.
Va arribar a casa, just després de que es trenqués la gavia de les acollides i per aquest motiu va haver de passar a viure directament amb el ginjol.
Aixo va resultar una mica incomode, sobretot per ell, ja que va haver d'aguantar durant dies els jocs del pesat del Ginjol.
Per sort es van adaptar molt bé l'un a l'altre i van ser uns companys de pis estupendus.
L'Igor es va recuperar molt rapidament, va guanyar pes i li va creixer el pel, pero segueix sent una fureta petitona i escanyolideta!


L'Igor va ser adoptat un mes mes tarde per una noia que va haverlo de tornar una setmana més tard, per que la seva gossa no el tolerava i tenia por de que li fes mal o el matés.
I d'aquesta manera l'Igor va tornar a casa, aquesta vegada en una gavia més gran ja que l'Alicia ens va regalar la gran gavia i totes les joguines que havia comprat per a ell. i així l'Igor i el Ginjol van passar de viure en un petit loft a viure en un gran duplex ammoblat amb tot tipus de joguines fins a l'últim detall i aixi van passar una temporada més entre jocs trapelleries a la seva casa nova.
Per últim el dia de la fura de Collbató, l'Igor va ser adoptat de nou per una familia de barcelona, que a primera vista semblaven maqussims i que van venir expressament a adoptar una fura a Collbató. Es van decidir per la Furi i l'Igor, pero un mes més tard els van tornar a tots dos a l'asociació argumentant que feien caca, mosegaven i feien pudor!!
En fi, que el pobre Igor no ha parat encara d'anar amunt i avall, esperem que trobi aviat una familia com ell es mereix que li dongui tot el carinyu que es mereix i sapiguen apreciar lo molt que val el seu amor!!!

L'HECTOR: Aquesta ha estat de totes les fures, la més maca i la que va arribar a l'asociació en millors condicions. Tenia un pèl blanc i gris precios i llarg! Va estar a casa poc més d'una setmana ja que deseguida li van trobar una familia d'adopció. No tinc massa dades sobre ell, el que sé es que va ser adoptat per una noia encantadora i pel que m'han dit es molt feliç amb la seva nova familia, el cuiden molt be i se'l estimen molt.

LA XULA: La Xula es una femella molt petitona de tamany que va arribar a l'asociació el diumenge 21 de setembre en un estat molt lamentable: Greu perdua de pèl, poc pes, encara que no exagerat per la seva petita mida, un tumor a la cua i un gangli intern imflamat.

El mateix dia va venir cap a casa on passara un periode de recuperació per a prepararla per a les proves mediques que li ha de fer el veterinari.
Té un caracter agresiu degut, creiem, que a la depresió que pateix deguda a la manca d'atenció, o potser a causa d'algun dolor. Això esta encara per determinar. I en procés de solucionar.

Os aniré informant de tots els avenços que vagi fent la Xula en els pròxims dies